OsteoMedica for Virksomheder

OsteoMedica for Virksomheder

Hvorfor fysioterapi eller massage på arbejdsplads?

 

Baseret på flere års erfaring med at arbejde med virksomheder, bemærker jeg, at mange mennesker kæmper med problemer som stress, smerter i nakke og i lænden, muskelspændinger, der knytter sig til det moderne arbejdsliv. Min egen erfaring viser, at fysioterapeutiske behandlinger kan afhjælpe eller lette mange af disse problemer på arbejdspladsen. Fysioterapi og massage har vist sig at give større produktivitet og mindre sygeorlov, samt større påskønnelse af arbejdsstedet for den enkelte medarbejder. Det er derfor, jeg tilbyder et program, der inkluderer både fysioterapi og massage for virksomheder med det sigte at forebygge og behandle eventuelle problemer for virksomhedens ansatte og sikre trivsel i løbet afarbejdsdagen.

 

 

 

 

Sundhedsordning forebygger og afhjælper:

 

  • Stress
  • Spændinger i kroppen
  • Hovedpine og migræne
  • Nakke og skuldersmerter
  • Lændesmerter
  • Myoser
  • Tennis- og golfalbue
  • Overbelastning for årsaget af langvarig brug af computer og dårlig siddestilling under arbejdet

 

 

 

 

 

Finansieringsmodeller

 

 

1. Fælles finansiering

 

Her medarbejderne selv betaler en del af behandlingen og det er op til arbejdsgiver  hvor maget medarbejderne skal betale. Dette kan øge medarbejdernes ejerskab for behandlingen, mens det samtidig mindsker udgiften for virksomheden. De udgifter som virksomheden får som følge af et fælles finansieretmodel er fradragsberettigede.

 


     - Medarbejder udbliver fra behandling medfører gebyr 250kr./30min  

 

2. 100% Medarbejderfinansieret

 

Virksomheden giver lov til medarbejderen at den kan bruges tid til behandling i løbet af arbejdstiden. Medarbejderen dækker behandling 100%. Udgifterne forbundet med ordningen er ikke fradragsberettiget for virksomheden.

 

 

     - Medarbejder udbliver fra behandling medfører gebyr 250kr./30min

 

 

 

 

 

3. 100% Virksomhedsfinansieret

 

Virksomhed vælger at give medarbejderne behandlingsordningen omkostningsfrit. Udgifterne forbundet med ordningen er fuldt fradragsberettiget for virksomheden.
     - Medarbejder udbliver fra behandling medfører virksomhedsgebyr 250kr./30min